Te koop in de Morvan, het groene hart van de Bourgogne

PARKJE MET 3 ECO-GITES: LES-3-SOULINS

eerste kennismaking - plattegronden - de trofee - beschrijving van de gites - de omgeving - rendement & contact - video

De drie houten huizen zijn gecreëerd met behulp van de architect van de Morvan, een "Parc Naturel Régional". We wilden ze zodanig ontwerpen dat ze perfect in de prachtige natuurlijke omgeving passen. En dat is gelukt!

Het gaat hier dus niet om prefab chaletjes, zoals je die vaak ziet. Nee, deze huizen zijn op maat gemaakt en degelijk, zodat ze er over 50 (en misschien wel 100) jaar nog zullen staan.

Dit alles maakt van de plek een magische plek, waar de tijd stil lijkt te staan. Rond ieder huis is veel ruimte. Onze huurders zijn verrukt over de kwaliteit, het confort en de rust die deze plek biedt.

Het grote overdekte terras maakt het buitenleven nog toegankelijker. Liefhebbers van relaxen, natuur, zwemmen,vissen, fietsen en wandelen vinden het hier in ieder seizoen geweldig.

De ecologische verwarming en de houten binnenwanden maken het verhuren ook in de winter simpel, prettig en comfortabel.
Waar stenen huizen dagen nodig hebben om een behaaglijke temperatuur te bereiken (waardoor o.a. de huizen muf ruiken, de bedden ijskoud zijn en de gasten ondanks dikke truien het nog koud hebben), is dat bij deze gites helemaal geen probleem.
De zuinige natuurstenen platen houden de gite op een economische manier op temperatuur en verwarmen het huis in een wip.

Door de goede toegankelijkheid, de parkeerplaats dicht bij de gite en de slaapkamer en badkamer op de begane grond, worden de gites ook zeer gewaardeerd door ouderen.

Château Chinon, de hoofdstad van de Morvan ligt op 8 km afstand. Daar zijn o.a. twee grote supermarkten (Lidl en ATAC), en vele winkels, terrassen en restaurants.

Jan et Myriam van der Lee - 00 33 6 83 90 15 83